Over

Bij RijschoolHUB heb je de mogelijkheid om zowel handgeschakeld als automaat te lessen. Je kan ervoor kiezen om te starten met de automaat en eerst in te zetten op verkeersinzicht. Later kan je dan altijd overstappen op de handgeschakelde auto. 

RijschoolHUB biedt kwaliteit. Zoek je een rijschool waar je zo "goedkoop" mogelijk je rijbewijs kunt halen in zo weinig mogelijk lessen? Kies dan vooral niet voor RijschoolHUB. RijschoolHUB wil van jou een vlotte, veilige en zelfstandige bestuurder maken. In 20 uur kan je geen paard leren rijden of gitaar leren spelen. Zo is het vlot, veilig en zelfstandig besturen van een auto, in de drukke verkeersituaties van de randstad, voor de meeste leerlingen eveneens onmogelijk aan te leren binnen 20 rijlessen van een uur. De ervaring leert dat een leerling die zonder enige ervaring in een auto stapt toch wel 35 lessen van 90 minuten nodig heeft om examenvaardig te worden. 

Daar tegenover staat dat veel leerlingen te maken hebben met een beperkt budget. Ze willen daarom met zo weinig mogelijk lessen hun rijbewijs halen. Iedere rijles kost nu eenmaal geld. Hoe begrijpelijk ook, maar met een minimaal aantal lessen zijn zakken voor het examen, de daarbij behorende frustraties en alsnog extra kosten, meestal het gevolg. Het is dan een "gok", examen rijden "op hoop van zegen".

RijschoolHUB zal altijd een eerlijk advies geven over het aantal lessen wat nog nodig is voor een goede slagingskans. Wil je tegen het advies in met minder lessen examen rijden dan mag dat uiteraard. Ook dan zal RijschoolHUB er alles aan doen om je zo examen-vaardig mogelijk te maken. Maar mocht je dan toch zakken... Hoe weet je dat je rijvaardig bent voor het examen? Zolang je tijdens het lessen nog fouten maakt waarop je zou zakken, ga er dan vanuit dat je deze fouten ook gaat maken tijdens het examen. 

Met bijna 10 jaar ervaring als docent in het vmbo weet ik hoe belangrijk een eigen en unieke aanpak is! RijschoolHUB biedt de lessen aan op jouw niveau en tempo.